fbpx
Adacta Advokatbyrå: Tel: 040-98 11 00  E-mail: [email protected]
Tel: 040-98 11 00  E-mail: [email protected]
Meny

Migrationsrätt

Start » Privat » Migrationsrätt

ADACTA har stor erfarenhet av arbete med migrationsrätt och kan bistå dig som behöver hjälp med att söka asyl eller arbets- och uppehållstillstånd i Sverige.

Arbets- och uppehållstillstånd

Oavsett om du vill söka uppehållstillstånd för dig själv eller om du har en fru, sambo eller släkting som befinner sig utomlands och som behöver hjälp kan våra advokater bistå dig.

ADACTA kan även hjälpa arbetsgivare som behöver kvalificerad utländsk arbetskraft, samt dig som inte är svensk medborgare och som söker arbets- och uppehållstillstånd i Sverige.

Välkommen med er förfrågan om hur vi kan hjälpa dig.

Asyl

Om du är asylsökande i Sverige har du i regel rätt till ett offentligt biträde som kan hjälpa dig och tillvarata dina intressen. Du har rätt att själv föreslå vem som du vill ska vara ditt offentliga biträde. ADACTA har både kvinnliga och manliga offentliga biträden med stor erfarenhet av att arbeta med vuxna asylsökande.

ADACTA har även stor erfarenhet av att arbeta med ensamkommande barn som söker asyl i Sverige. Att vara asylsökande är ofta en mycket jobbig och påfrestande process. Det är därför viktigt att du känner att du har en bra personlig kontakt och ett stort förtroende för den person som ska vara ditt offentliga biträde.

Ett personligt möte

Innan du bestämmer dig för om du vill att ADACTA ska företräda dig som asylsökande är du välkommen att kontakta oss för ett personligt möte.

Kontakta ADACTA

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.