Adacta Privat söker fler humanjurister

Som ett led i vår expansion söker Adacta Advokatbyrås Malmökontor fler advokater/biträdande jurister med inriktning på humanjuridik.

Om Adacta Advokatbyrå

Adacta Privat är en del av Adacta Advokatbyrå, med kontor i Malmö, Köpenhamn, Lund, Trelleborg och Karlskrona. Advokatbyråns Malmökontor har idag ca 30 anställda. Vårt arbetsmotto är att alla är vår viktigaste klient.

Adacta Advokatbyrå är sedan 2004 en sann fullservicebyrå och vår privat-sektion företräder privatpersoner inom rättsområdena straffrätt, familjerätt, migrationsrätt och socialrätt. Vårt huvudkontor är beläget i nyrenoverade och fräscha lokaler i centrala Malmö. Adacta Advokatbyrå har blivit utsedd till Gasell tre år i rad.

Adacta Advokatbyrå har en drivande företagskultur där medarbetarna får utvecklas inom de rättsområden de brinner för. Vi har en modern organisation med korta beslutsvägar och våra medarbetare får tidigt klientkontakt och ett stort ansvar för sina arbetsuppgifter. Visionen är att vara Sveriges bästa arbetsplats.

För mer information se www.adacta-law.se

Om tjänsterna

Adacta Advokatbyrå erbjuder dig spännande utmaningar och arbetsuppgifter samt en möjlighet att utvecklas och att bli ännu bättre på det du älskar att göra.

Som medarbetare på Adacta Privat kommer du ingå i ett drivet och kreativt team som har kul tillsammans, både på och utanför arbetsplatsen.

Klassisk Humanjuridik

Vi söker två biträdande jurister/advokater till vår humanjuridiska avdelning.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och ni kommer framförallt att arbeta med klassisk familjerätt, migrationsrätt, målsägandebiträdesuppdrag samt tvångsmål.

Ekonomisk familjerätt

Vi söker en biträdande jurist/advokat till vår avdelning med inriktning på ekonomisk familjerätt.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och du kommer framförallt att arbeta med vanligt förekommande familjeekonomiska frågor inom arvs-, äktenskaps- samt bodelningsfrågor.

Arbetstiden är heltid.

Tillträde och lön enligt överesnkommelse.

Om dig

Du är resultatinriktad och hungrig, med ett humanjuridiskt intresse och passande inriktning på din juristutbildning. Du är även driven, ansvarstagande och har lätt för att arbeta självständigt och hitta egna lösningar.

Tingsmeritering samt tidigare erfarenhet från advokatbyrå eller liknande är meriterande men inte ett krav.

För mer information om tjänsten kontakta advokat Magnus Hermansson på

[email protected]

Välkommen med din skriftliga ansökan, CV samt relevanta betyg och referenser till
[email protected]

Sista ansökningsdag är den 22 mars 2019.