fbpx
Adacta Advokatbyrå: Tel: 040-98 11 00  E-mail: [email protected]
Tel: 040-98 11 00  E-mail: [email protected]
Meny

Brottmål

Start » Privat » Brottmål

Är du misstänkt för brott? Kontakta ADACTA Advokatbyrå så snart som möjligt. Du som utsatts för brott kan välja att låta oss representera dig som ditt målsägandebiträde.

Vi har lång erfarenhet inom brottmål och erbjuder juridiska tjänster präglade av lika delar engagemang och expertis. Välkommen att boka tid för ett förutsättningslöst första möte.

Misstänkt för brott?

Brottsmisstänkta har som regel rätt till en försvarsadvokat, eller offentlig försvarare som den korrekta benämningen är. Om du är misstänkt för ett brott har du rätt att själv välja vilken advokat som ska företräda dig, dels under tiden som polis och åklagare utreder brottet, och dels vid en rättegång.

Gedigen erfarenhet av brottmål

ADACTA har en gedigen erfarenhet av brottmål och byråns advokater företräder brottsmisstänkta i alla typer av brottmål. Om du är brottsmisstänkt är det naturligtvis viktigt att du känner att ditt mål får den uppmärksamhet som det förtjänar och att du känner ett stort förtroende för din advokat. Du är därför alltid välkommen att kontakta oss för att kunna träffa den advokat du vill ska företräda dig innan du bestämmer dig.

På ADACTA kommer ditt mål alltid att få den uppmärksamhet det förtjänar.

För mer information om offentliga försvarare, klicka här.

Utsatt för brott?

Om du har blivit utsatt för till exempel sexualbrott, misshandel, olaga frihetsberövande, rån eller annat brott som kan ge fängelse för den som begått brottet har du som regel rätt till ett målsägandebiträde som kan företräda dig och hjälpa dig igenom processen.

Du har rätt att själv välja vem som du vill ska vara ditt målsägandebiträde. Målsägandebiträdet ska tillvarata dina intressen och hjälpa dig bland annat med skadeståndsanspråk mot den som har utsatt dig för brottet.

Trygg med Adacta

ADACTA har både kvinnliga och manliga målsägandebiträden med stor erfarenhet av att arbeta med brottsoffer. ADACTA har även målsägandebiträde med specialkompetens för brottsutsatta kvinnor. Att vara brottsoffer är ofta en mycket jobbig och påfrestande process. Det är därför viktigt att du känner att du har en bra personlig kontakt och ett stort förtroende för den person som ska vara ditt målsägandebiträde.

Innan du bestämmer dig för om du vill att ADACTA ska företräda dig som brottsoffer är du välkommen att kontakta oss för ett personligt möte.

För mer information om målsägandebiträde, klicka här.

Kontakta ADACTA

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.