fbpx
Adacta Advokatbyrå: Tel: 040-98 11 00  E-mail: [email protected]
Tel: 040-98 11 00  E-mail: [email protected]
Meny

ADACTA Privat

Du är vår viktigaste klient

Start » Privat

Privat

ADACTA Advokatbyrå specialiserar sig på humanjuridik och tillhandahåller tjänster inom brottmål, familjerätt, socialrätt och migrationsrätt.

Dessa områden innebär ofta påfrestande processer för våra klienter. Därför balanserar vi alltid genuint engagemang med juridisk expertis. Allt för att du ska känna dig trygg med oss vid din sida.

Välkommen att boka tid för ett förutsättningslöst möte.

Du är vår viktigaste klient

Det är viktigt att du känner förtroende för din advokatbyrå. Kontakta oss för ett första förutsättningslöst möte, där vi närmare kan diskutera ditt fall.

 • Engagemang

  På ADACTA är vi medvetna om hur påfrestande humanjuridiska ärenden kan vara för våra klienter. Vi är övertygade om att ett genuint engagemang gör skillnad för de personer vi möter och kompromissar därför aldrig på den punkten.

 • Expertis

  I vårt team av jurister och advokater ryms omfattande erfarenhet och expertis inom det humanjuridiska fältet. Vi utgår från dina behov och utser den bäst lämpade personen att hantera ditt fall.

 • Socialrätt

  Socialrättsliga fall kan ofta vara svåra för våra klienter att hantera. Vi tar stor hänsyn till detta och engagerar oss alltid lite extra då det behövs. Vänd dig till ADACTA gällande ärenden som exempelvis tvångsvård och tvångsomhändertagande.

 • Migrationsrätt

  Ska du söka asyl, arbetstillstånd eller ansöka om anhöriginvandring? Kontakta oss för rådgivning och representation inom migrationsrätt. På ADACTA har vi lång erfarenhet av asylärenden för såväl barn som vuxna.

 • Brottmål

  Är du misstänkt för brott? Kontakta oss så snart som möjligt. Ju snabbare vi kan sätta oss in i ditt fall desto bättre. Har du blivit utsatt för brott av grövre slag? Vi agerar målsägandebiträde och stöttar dig genom hela processen.

 • Familjerätt

  Familjerätt är ett brett juridiskt område som innefattar allt från arv och testamente till vårdnadstvist och skilsmässa. På ADACTA arbetar vi för att du och din familj så snabbt som möjligt når en gynnsam lösning.

Konsumenttvistnämnden

Har du funderingar gällande konsumenttvistnämnden? Ladda ner vårt informationsblad.

Kontakta ADACTA

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.