fbpx
Adacta Advokatbyrå: Tel: 040-98 11 00  E-mail: [email protected]
Tel: 040-98 11 00  E-mail: [email protected]
Meny

Köpenhamn

Kontakta våra advokater i Köpenhamn

För snabbast service, fyll i vårt kontaktformulär.

Kontakt

Besöksadress:
Adacta Advokater APS
Øster Farimagsgade 67
2100, København Ø

+45 70-20 12 00

Facebook

Adacta Advokatbyrå i Köpenhamn

Vårt första internationella kontor ligger på andra sidan sundet i den danska huvudstaden Köpenhamn. Kontoret är centralt beläget och inte långt från Kastellet och den kända statyn – Den Lille Havfrue. Här hanterar vi humanjuridiska ärenden och har kompentens inom såväl dansk som svensk lagstiftning.

Köpenhamnskontoret

Tillhandahåller juridisk spetskompetens inom:

 • Familjerätt

  Vi erbjuder vår kunskap inom familjerättsfrågor som arv, testamente, sambotvist och äktenskapsskillnader. Våra advokater och jurister arbetar effektivt för att ge er en lösning.

 • Socialrätt

  För frågor som rör tvångsvård, bidrag och sjukersättning kan vi tillhandahålla vår juridiska expertis. Vi har stor förståelse för hur känsliga de här frågorna kan vara och arbetar nära våra klienter genom hela processen.

 • Migrationsrätt

  På ADACTA har vi lång erfarenhet av migrationsrättsliga frågor. Om du behöver hjälp med exempelvis uppehållstillstånd, arbetstillstånd, asyl eller anhöriginvandring är du välkommen att kontakta oss.

 • Brottmål

  Har du blivit utsatt eller står anklagad för brott? ADACTA kan representera dig försvarsadvokat eller målsägandebiträde.

Kontakta ADACTA

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.