Karriär

Vill du vara med och bygga framtidens advokatbyrå? Brinner du extra mycket för ett särskilt rättsområde som du hoppas kunna fördjupa dig inom? Då kanske Adacta är rätt byrå för dig. Här värdesätter vi stora ambitioner och hjälper varandra att nå våra mål.

Våra tjänster

Adacta Advokatbyrå söker fler jurister med inriktning på ekonomisk familjerätt

För att möta en ökad efterfrågan söker Adacta Advokatbyrås Malmökontor fler advokater/biträdande jurister till vår avdelning med inriktning på ekonomisk familjerätt.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och du kommer framförallt att arbeta med vanligt förekommande familjeekonomiska frågor inom arvs-, äktenskaps- samt bodelningsrätt.

Välkommen att lämna din ansökan i formuläret nedan.

Sista ansökningsdag är den 15 november 2020.

Om du har frågor om Adacta och vårt arbetssätt är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Vem söker vi?

Du är businessminded, engagerad, kunnig och har ett humanjuridiskt intresse med passande inriktning på din juristutbildning. Vidare är du ansvarstagande och drivs av att arbeta självständigt för att hitta egna lösningar.

För att söka tjänsten ska du ha minst två års relevant arbetslivserfarenhet. Notarietjänstgöring är meriterande men inget krav.

Att arbeta hos oss

Adacta är en modern organisation med korta beslutsvägar. Vi eftersträvar en drivande företagskultur där medarbetarna ges möjlighet att utvecklas inom de rättsområden de brinner för. Hos Adacta får du tidigt klientkontakt och ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ingår i ett drivet och kreativt team som har kul tillsammans, på och utanför arbetsplatsen.

Motto och vision

Vårt arbetsmotto är att alla är vår viktigaste medarbetare. Visionen är att vara Sveriges bästa arbetsplats.

Om Adacta Advokatbyrå

Adacta Advokatbyrå är en av regionens ledande advokatbyråer med kontor i Malmö, Lund, Trelleborg, Karlskrona och Köpenhamn. Vi är en sann fullservicebyrå, med en humanjuridisk och en affärsjuridisk sektion.

Vårt huvudkontor är beläget i nyrenoverade och fräscha lokaler i centrala Malmö och har ca 30 anställda.

Skicka in din ansökan!

1. Personlig information

2. Uppladdning av filer

3. Godkännande & ansökan

Du kan alltid kontakta oss på

[email protected]