Karriär

Vill du vara med och bygga framtidens advokatbyrå? Brinner du extra mycket för ett särskilt rättsområde som du hoppas kunna fördjupa dig inom? Då kanske Adacta är rätt byrå för dig. Här värdesätter vi stora ambitioner och hjälper varandra att nå våra mål.

Vem söker vi?

Vi förväntar oss att du är business-minded, engagerad och kunnig. Vidare är du ansvarstagande och drivs av att arbeta självständigt för att hitta egna lösningar. Tingsmeritering samt tidigare erfarenhet från advokatbyrå är meriterande, men inget krav för att söka en tjänst hos Adacta.

Att arbeta hos oss

Adacta har en modern organisation med korta beslutsvägar. Vi eftersträvar en drivande företagskultur där medarbetarna ges möjlighet att utvecklas inom de rättsområden de brinner för. Hos Adacta får du tidigt klientkontakt och ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ingår i ett drivet och kreativt team som har kul tillsammans, på och utanför arbetsplatsen.

Motto och vision

Vårt arbetsmotto är att alla är vår viktigaste medarbetare. Visionen är att vara Sveriges bästa arbetsplats.

Om Adacta Advokatbyrå

Adacta Advokatbyrå är en av regionens ledande advokatbyråer med kontor i Malmö, Lund, Trelleborg, Karlskrona och Köpenhamn. Vårt huvudkontor är beläget i nyrenoverade lokaler i centrala Malmö. Vi är en sann fullservicebyrå, med en humanjuridisk och en affärsjuridisk sektion.